ČITAOCI PREDLAŽU - IRFAN BAŠOVIĆ: Bredford silan domaćin

Novosti online

24. 09. 2022. u 10:42

NAŠ verni čitalac iz Podgorice, osmelio se da tipuje mečeve nižih liga Engleske, koje već godinama prati.

ЧИТАОЦИ ПРЕДЛАЖУ - ИРФАН БАШОВИЋ: Бредфорд силан домаћин

Ilustracija

PITERBORO - PORT VEJL  1 (1.80)

Piterboro je jedan od kandidata za plej-of. Biće mu teško pored "ala" kao što su Ipsvič, Šefild, Bolton, Portsmut, Derbi i Barnsli, ali to je tim koji je prošle sezone igrao Čempionšip i poseduje kvalitet. Posle nešto lošijih rezultata, očekujem da pobede ovaj meč.

BRISTOL R. - AKRINGTON GG (1.60)

Obe ekipe su pokazale brojne manjkavosti u odbrani,  obzirom na to da se i jedni i drugi bore za opstanak, verujem da u ovom meču vide priliku za osvajanje sva tri boda. Trebalo bi da pršti na obe strane.

BREDFORD - AFC VIMBLDON  1 (1.80)

Bredford polako svoj teren pretvara u tvrđavu. Retko ko odnosi bodove sa njegovog stadiona. Posle tri vezane pobede, očekuje se i četvrta protiv Vimbldona.

DONKASTER - KROULI   GG (1.70)

Donkaster je dobro započeo sezonu, a onda doživeo tri uzastopna poraza. Sa druge strane, Krouli od starta igra loše, a uzevši u obzir to da su mu ambicije mnogo veće od trenutne borbe za opstanak, mora da počne da pobeđuje. Oba tima su pod moranjem i očekujem po gol na obe strane.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda