SVE JE LAKŠE NAKON POBEDE U DERBIJU: ''Crno-beli'' jure sedmu uzastopni trijumf u ABA ligi

V.M.

29. 01. 2023. u 12:21

PARTIZAN dočekuje Mornar od 19 časova.

СВЕ ЈЕ ЛАКШЕ НАКОН ПОБЕДЕ У ДЕРБИЈУ: Црно-бели јуре седму узастопни тријумф у АБА лиги

Aba liga / Dragana Stjepanovic

Domaćin je iz trećeg pokušaja konačno uspeo da savlada večitog rivala ove sezone. U jako neizvensoj utakmici 21. kola Evrolige, Partizan je bio bolji od Zvezde rezultatom 78:79 i sada ima skor od deset pobeda i 11 poraza u najelitnijem takmičenju. ''Crno-bele'' je do pobede predvodio Dante Egzum koji je uz 20 poena uhvatio četiri skoka i podelio pet asitenicija. Što se tiče ABA lige, izabranici Željka Obradovića su u odličnom ritmu i imaju šest uzastopnih pobeda. U prošlom kolu rutinski je savladan Studentski centar, 81:100.

Mornar je napustio najbolji igrač ekipe, Deron Rasel. Omaleni plej je otišao u Galtasaraj i pitanje je kako će se ekipa iz Bara snaći bez njega. Gost ima skor od pet pobeda i deset poraza u ABA ligi. Zauzima pretposlednje mesto na tabeli, ali samo zato što je odigrao manje utakmica od Borca koji je prvi tim iznad crte. Prošlog vikenda Mornar je slavio protiv Cibone rezultatom 83:81, najviše se istakao Marko Pecarski koji je ubacio 18 poena i uhvatio 12 skokova.

Ovo će biti drugi susret Partizana i Mornara ove sezone, u prvom su Beograđani slavili sa 62:83.

NAŠ TIP: ukupno poena -176,5 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ: Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

28. 03. 2024. u 15:13

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili