NOLE SVE BLIŽI CILJU: Rus je naredna prepreka!

M.M.

25. 01. 2023. u 08:00 >> 08:00

NOVAK Đoković i Andrej Rubljov sastaće se u četvrtfinalu Australijan opena.

НОЛЕ СВЕ БЛИЖИ ЦИЉУ: Рус је наредна препрека!

FOTO: Tanjug/AP

Srbin nastavlja da ruši sve pred sobom, na samom startu je eliminisao Roberta Karbaljesa Baenu maksimalnim rezultatom, da bi dva dana kasnije u duelu protiv Enza Kuakoa bio prinuđen da igra četiri seta.

Devetostruki šampion Australijan opena se u tom meču borio sa povredom i većina navijača je u jednom momentu bila zabrinuta.

Protiv Grigora Dimitrova u trećem kolu se vodila velika bitka u prvom setu, međutim, Nole je još jednom pokazao koliko je psihički jak.

Delovalo je da bi Australijanac Aleks de Minor u 1/8 finala mogao napraviti problem, ali Novak kako kaže nije osećao povredu, i to je bilo i više nego dovoljno da se meč rutinski reši.

Danas na megdan stiže Rus koji je savladao Holgera Runea u jednom maratonskom duelu. Moskovljanin je spasao dve meč-lopte i na kraju ipak slavio rezultatom 3:2 (6-3, 3-6, 6-3, 4-6, 7-6).

Ovi rivali su se poslednji put sastali na završnom mastersu u Torinu prošle godine i tada je naš teniser ostvario laganu pobedu.

Naša procena je da će u prvom setu pasti ponuđeni broj gemova.

NAŠ TIP: 8-10 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)