"NEROAZURI" NA VAĐENJU U LOMBARDIJI: Inzagi baca sve karte na napad nakon blamaže

N.P.

28. 01. 2023. u 11:55

TIM Kremonezea sastaje se sa Interom u okviru 20. kola italijanske Serije A.

НЕРОАЗУРИ НА ВАЂЕЊУ У ЛОМБАРДИЈИ: Инзаги баца све карте на напад након бламаже

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri iz grada mode su početkom protekle nedelje doživeli pravi debakl pred svojim navijačima na "Meaci". Puleni Simonea Inzagija su izgubili od Empolija minimalnim rezultatom. To je "neroazurima" šesti kiks nakon 19 odigranih utakmica od početka sezone. Ekipa Intera se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 37 osvojenih bodova.

Tim Kremonezea nema trijumf na prethodna četiri meča u šampionatu. Popularni "tigrovi" su u svom poslednjem nastupu u prvenstvu odigrali nerešeno na gostovanju Bolonji 1:1. Klub iz Lombardije čeka žestoka borba za opstanak do kraja sezone, jer je zakovan za dno Serije A sa svega osam sakupljenih bodova posle 19 odigranih kola.

Domaćin je izgubio od giganta iz Milana na minula četiri međusobna duela. "Neroazuri" moraju da se vade u Lombardiji za poraz od Empolija i sve sem pobede Intera u večerašnjem okršaju biće novo razočaranje za četu Simonea Inzagija.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)