TERNANA GRABI KA VRHU: Pisa pokušava da dođe do mesta koja vode u plej-of

M.T.

26. 11. 2022. u 09:48

DOMAĆIN je bez poraza već osam mečeva.

ТЕРНАНА ГРАБИ КА ВРХУ: Писа покушава да дође до места која воде у плеј-оф

Foto: Profimedia

Komšijski derbi regiona koji se naslanjaju jedan na drugi, Toskane i Umbrije, odigraće danas od 18 časova Pisa i Ternana na areni ''Garibaldi'' u ovkiru 14. kola Serije B.

Pisa je sredinom septembra, posle prvih pet kola bez trijumfa, uspela da uđe u odličnu seriju koja i dalje traje, a to je osam mečeva bez poraza i u sjajnoj formi dočekuje Ternanu.

Toskanski klub je u poslednjih pet kola uspeo da tri puta remizira i ostvari dve pobede i polako, ali sigurno napreduje na tabeli Serije B pošto je trenutno na 11. poziciji sa 15 osvojenih bodova i više mu nisu daleko mesta koje vode u plej-of za plasman u Seriju A.

Ternana već četiri kola nema pobedu, a pretrpela je u tom periodu jedan poraz uz tri uzastopna remija sa Barijem, SPAL-om i Brešom u prethodnom kolu. Klub trenera Kristijana Lukarelija već tri kola nije uspeo da postigne gol pošto su sva tri remija bila bez golova, pa je i napad upao u malu krizu.

Pre nego što će četiri kola biti bez trijumfa, Ternana je imala odličnu seriju od pet uzastopnih pobeda u Seriji B, a trenutno se nalazi na petom mestu tabele sa 22 boda, koliko ima i četvrtoplasirana Parma, a bod manje u odnosu na trećeplasiranu Đenovu. U svakom slučaju Ternana je u dobroj poziciji da se bori za direktan prolaz u Seriju B.

Ove dve ekipe odigrale su osam međusobnih mečeva do sada, a skor je u potpunosti izjednačena pošto su Pisa i Teranan ostvarile po tri pobede, dok su dva meča završena nerešenim rezultatom. Prethodne sezone je Pisa uspela da osvoji četiri boda protiv Ternane koja nije uspela da savladala klub iz Toskane još od 2016.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)