PREDLOG IZ AFRIKE: "Zmajevi" na vrućem terenu u Aleksandriji

N.P.

23. 11. 2022. u 11:52

EKIPA Farka dočekuje Ismaili u okviru 4. kola egipatske Premijer lige.

ПРЕДЛОГ ИЗ АФРИКЕ: Змајеви на врућем терену у Александрији

Profimedia

Domaćin nema poraz od početka sezone, tim iz Aleksandrije na prethodne tri utakmice u prvenstvu ima jednu pobedu i dva remija. Ekipa Farka trenutno zauzima šesto mesto na tabeli sa pet sakupljenih bodova.

Fudbaleri Ismailija su jako loše startovali u novom šampionatu, popularni "zmajevi" su izgubili u prva dva kola od Al Ahlija 1:0, i Gazl el Mahale 2:1. Gosti se nalaze na pretposlednjoj, 17. poziciji u Premijer ligi, bez ijednog osvojenog boda, uz gol-razliku 1:3.

Na minula dva međusobna duela između Farka i Ismailija nije bilo pogodaka. Očekujemo novi neizvestan meč, gde blagu prednost dajemo domaćinu koji je u boljoj formi i teško gubi bodove kod kuće.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,65)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo