PRILIKA ZA POPRAVNI: Željezničar slavi rođendan navijača i zaboravlja na poraz od Borca

TIP redakcija

19. 11. 2022. u 10:59

ZANIMLjIVO je u Bosni i Hercegovini.

ПРИЛИКА ЗА ПОПРАВНИ: Жељезничар слави рођендан навијача и заборавља на пораз од Борца

FOTO: fkzeljeznicar.ba

Ekipa Željezničara poražena je u prethodnoj rundi takmičenja od Borca na svom terenu rezultatom 1:2. Priliku za poravni klub iz Sarajeva ima danas kada dočekuju Posušje u meču 19. kola Premijer lige BIH.

– Sigurno da nas očekuje teška utakmica. Kada kažem teška, odnosi se na protivinika, koji je veoma neugodan, to su pokazali i u prethodne tri utakmice. Čeka nas težak posao. U poslednjoj utakmici protiv Borca smo izgubili na "Grbavici", tako da smo dužni našim vernim navijačima koji slave 35. rođendan i doći će u velikom broju. Ja i ovom prilikom pozivam sve navijače, sve pristalice da dođu na "Grbavicu" kako bi podržali naš klub. Ekipa Posušja veoma dobra ekipa, sa par dobrih pojedinaca pogotovo u napadu, gde imaju Bobana i Jovića, koji su veoma dobri napadači, ali ja se nadam da ćemo mi ovu utakmicu rešiti u našu korist i zatvoriti jesenju polusezonu - rekao je trener Željezničara Haris Alihodižić.

Jedan od najpopularnijih klubova u Bosni trenutno je na četvrtom mestu sa 28 bodova, Posušje ima šest manje, ali neporaženi su na prethodne tri utakmice, te u odličnom ritmu stižu na "Grbavicu".

Interesantno, na prethodnih šest međusobnih susreta obe ekipe slavile su po tri puta.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ: Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

28. 03. 2024. u 15:13

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije