TIP IZ AFRIKE: Real dočekuje aktuelnog šampiona

TIP redakcija

19. 11. 2022. u 12:20

PRVAK sprema osvetu.

ТИП ИЗ АФРИКЕ: Реал дочекује актуелног шампиона

Foto: Profimedia

Ekipa Real Tamalea večeras od 20 časova ima težak zadatak. Naime, u okviru 8. kola Premijer lige Gane "nebeskoplavi" dočekuju aktuelnog šampiona Asante Kotoko.

Puleni Babe Malama nalaze se na 12. poziciji sa samo osam osvojenih bodova. U prethodnoj rundi poraženi su od Akre rezultatom 2:1. Mladi Isak Kuka je najbolji pojedinac Reala sa dva pogotka i jednom asistencijom, a za dvadesetogodišnjeg krilnog fudbalera se već raspituju neki evropski klubovi.

Asante je jedan od favorita za naslov najboljeg i tu dileme nema. Slavni tim iz Kumasija nalazi se na trećem mestu, lider Aduana ima samo dva boda više, te je trka za tron veoma zanimljiva.

Real je savladao Asante u prethodnom međusobnom duelu, nema sumnje da šampion želi osvetu.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega