PROŠLE SEZONE VODILI SU BITKE U SERIJI A: Okršaj favorita za povratak u elitu

V.D.

07. 10. 2022. u 11:01

U uvodnom meču osmog kola italijanske Serije B videćemo duel između Đenove i Kaljarija

ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ ВОДИЛИ СУ БИТКЕ У СЕРИЈИ А: Окршај фаворита за повратак у елиту

Foto: Profimedia

Večeras od 20.30 na stadionu "Luiđi Feraris" gledaćemo meč između do ove sezone dva stabilna prvoligaša. 

Domaća Đenova se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji Serije A sa 14 osvojenih bodova i gol razlikom 9:5 i za liderom Ređinom zaostaju samo jedan bod. 

"Grifoni" koji su najvredniji tim u ligi su za sada doživeli samo jedan poraz pre tri kola od Palerma u gostima. Nakon poraza na Siciliji vezali su dva trijumfa bez primljenog gola. Savladali su Modenu sa 1:0 odnosno Spal u gostima sa 2:0 i time najavili da su u dobroj formi. 

Gosti sa Sardinije nikako da uhvate dobar ritam. Tim za koji nastupa srpski golman Boris Radunović igra po sistemu toplo-hladno. U uvodnom meču sa Komom su remizirali, zatim su pobedili Citadelu, potom su izgubili od Spala. Navijače Kaljarija su jako obradovali rezultati u 4. i 5. kolu kada su savladani Modena i Benevento bez primljenog gola ali su nakon toga usledila dva poraza i to kod kuće od Barija minimalnim rezultatom dok je bivši mladi reprezentativac Srbije u poslednjem meču vadio loptu iz svog gola čak četiri puta. Rezulat na semaforu bio je 4:1 za Veneciju.

Sardenci se trenutno nalaze na devetoj poziciji sa deset osvojenih bodova i gol razlikom 7:8. Ukoliko bi vezali nekoliko dobrih partija bili bi tamo gde po kvalitetu igračkog kadra i pripadaju.

Ove dve ekipe su po svim svetskim kladionicama prvi favoriti za povratak u Seriju A.

Tradicija je u potpunosti na strani Đenove jer su poslednjih pet mečeva protiv večerašnjeg rivala rešili u svoju korist a verujemo da će isti slučaj biti i večeras.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)