MESIJEVA LJUBAV ŽELI NA TRON: Estudijantes - NJuels Old Bojs

Novosti online

25. 06. 2022. u 12:21

SLAVNI klub sa stadiona "Marselo Bjelsa" u protekla četiri kola ne zna za poraz.

МЕСИЈЕВА ЉУБАВ ЖЕЛИ НА ТРОН: Естудијантес - Њуелс Олд Бојс

EPA-EFE/Andreu Dalmau

Njuels Old Bojsi je fenomenalno otvorio novu sezonu. Slavni klub sa stadiona "Marselo Bjelsa" u protekla četiri kola ne zna za poraz. Tri trijumfa i jedan remi stoje na kontu izabranika Havijera Sanguetija koji žele da nastave u istom ritmu.

Nakon minimalne pobede nad Argentinosom (1:0), crno-crveni gostuju Estudijantesu u okviru 5. kola Lige profesional.

Sjajna reakcija Vilera Dite posle kornera u 6. minutu i lopta prosleđena u mrežu nakon što je Velaskez Ramos glavom prosledio na drugu stativu ispostavili su se kao dovoljni da Njuels Old Bojs stigne do treće pobede u četiri kola i tako zadrži jednu od vodećih pozicija u šampionskoj trci u Argentini.

Sačuvanom mirnom mrežom domaćin je posle Banfilda i Taljeresa savladao još jednog rivala, te uz remi sa San Lorencom ima deset bodova i zauzima drugo mesto, ispred je samo Himnasija.

Estudijantes je nakon dva uvodna poraza stao na noge. "Lavovi" su posle uvodnih neuspeha uspeli da upišu remi i dva trijumfa, ali su u poslednjem kolu doživeli poraz. Indepedijente je golovima Leandra Banegasa i Leandra Fernandeza slavili na stadionu "Libertadores de Amerika".

U prethodna četiri međusobna duela Njuels je slavio na dva, posebni je bio prilično zanimljiv. Klub u kojem je ponikao Leo Mesi trijumfovao je sa 4:2. Estudijantes je upisao jednu pobedu, dok je remi odigran u februaru 2020. godine.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024