DRAGAN ŽILIĆ: Minhen čeka goleadu

Ž. U.

30. 09. 2022. u 09:14

TRENER golmana u Nemačkoj prognozira parove Bundeslige

ДРАГАН ЖИЛИЋ: Минхен чека голеаду

Foto: Profimedia/twitter printscreen

Bundesliga

Petak:

BAJERN – LEVERKUZEN    GG&3+

Subota:

Keln – Dortmund 2

Ajntraht – Union Berlin VGII

Frajburg – Majnc 2-4

Lajpcig – Bohum  1&3+

Volfsburg – Štutgart      2-4

Verder – M` gladbah      1

Nedelja:

Herta – Hofenhajm        GG

Šalke – Augzburg 0-2

Previranja u Bajernu nisu mogli da stišaju ni reprezentativni dueli Nemačke u okviru Lige nacija. Sve glasnije su primedbe na rad i taktiku Nagelsmana, po ocenama mnogih fudbalskih znalaca, još uveg mladog i nedovoljno iskusnog stručnjaka za klupu velikana kakav je Bajern. Dobar učinak u Ligi šampiona potiru kiksevi iz prvenstva, kojih su Bavarci ove sezone imali previše. 

Novi u derbiju sa Leverkuzenom mogao bi da pokrene lavinu, koju domaćin pokušajem da zaustavi očekujem da pretvori u goleadu. Moj jedini predlog za tiket bio bi GG&3+.

Na ideju o smeni dodatno je uticala odluka Čelsija da Tuhelu uruči otkaz. Mnoge pristalice šampiona iz Minhena već ovim duelom priželjkuju da se i ostvari.

Dortmund i Lajpcig ne bi smeli da imaju dostojne protivnike u Kelnu i Bohumu, ali ono što me je sprečilo da ih izdvojim je preveliki broj igrača koji su dali reprezentacijama.

Ako bi trebalo da označim meč koji bi mogao da se završi iznenađenjem, zasigurno bi to bio meč u Bremenu, gde domaći Verder smatram da je bodovima znatno bliži od Menhengladbaha.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)