16.00: ILIČIVEC – ŠAHTJOR 4+ (1,80)

Fudbaleri Šahtjora petardom su častili Iličivec u nedavnom duelu za nacionalni Kup. U okršaju za bodove „rudari“ ne bi trebalo da smanje normu, pošto im se konkurent iz Kijeva, Dinamo, primakao samo na tri boda.

18.00: DUKLA – BRNO 0-2 (1.60)

– Bez pogodaka završena su dva poslednja duela Dukle i Brna. Mreže bi i danas mogle da miriju u novom okršaju koji direktno odlučuje o opstanku. Činjenica je da su gosti postigli samo jedan gol na prethodnih pet prvenstvenih mečeva.

19.45: VOLUNTARI – JUVENTUS 1 (1,50)

– U padu je kvota na domaćina koji je pobedom na terenu Konkordije bio najveće iznenađenje prošlog kola. Fudbaleri Voluntarija morali bi da realizuju prednost domaćeg terena nad Juventusom koji slabije igra na strni.

20.30: LEGIJA – KORONA 1 (1.50)

Legija je dve prethodne sezone osvajala titule dobrim partijama u finišu sezone. Nema razloga da sumnjamo u već oprobani recept tima iz Varšave koji je poražen na poslednjem meču od Korone.

21.00: REUS – SARAGOSA 1X (1,70)

Reus je ove sezone upisao samo dva poraza kod kuće. Nije obezbedio opstanak pa je daleko od treće recke na meču sa Saragosom kojoj visi učešće u baražu za popunu Primere.