lekicDejan01

DEJAN LEKIĆ bivši napadač Hihona, izdvaja tri keca iz Segunde

Valjadolid u zaletu

* Hihon prekida lošu seriju * Amorebietu guraju navijači

MOJ TIP

HIHON – SOSIJEDAD B 1

VALJADOLID – FUENLABRADA 1

Eibar – Alkorkon 1

Mirandes – Ueska GG

Las Palmas – Saragosa 1

AMOREBIETA – LUGO 1

Đirona – Kartahena GG

Ibica – Almerija 3+

Burgos – Ponferadina 1

Leganes – Ovijedo 1

Malaga – Tenerife 1X&2+

Tri keca izdvajam iz ponude parova Segunde. Prvi mi je Hihon, iz duela sa Sosijedadom B, za koji nastupaju sve sami klinci. Gosti su dobri „trkači“, ma koliko se trudili ne verujem da će uspeti da izdže nalete domaćina, koji želi da izađe iz krize i zboig toga ovaj meč mora da dobije. Drugi fiks mi je Valjadolid, čija forma je u naletu. Domaćin je od starta sezone po prvi put na mestu koje vodi u plej-of, pa ni kvalitetniji tim od Fuenlabrade sada ne bi mogao da ga poremeti.

Poznavajući temperament Baskijaca iz Amorebiete, paklena atmosfera čeka sve rivale iz lige , pa i Lugo. Gostima ove sezone ne ide, porazima su završili tri od poslednje četiri utakmice. Ovo nije mesto, a ni vreme gde bi mogli da se vade.

Đirona je bez bodova završila gostovanje Tenerifama, ali je u većem delu meča bila ravnopravan protivnik. Gol je nije hteo, ali očekujem da će biti efikasnija pred svojim navijačima u okršaju sa Karahenom, čiji napad predvodi iskusni Kastro.

Burgos je dva boda iznad zone ispadanja. To mu posle tri vezana poraza stvara pritisak pred duel sa Ponferadinom i moraće da se trgne.

Ž. Urošević

Оставите одговор