16 Paola Herera Rodrigez najveca slika

PAOLA ERERA RODRIGEZ novinarka „Rekorda“, o novom kolu meksičkog šampionata

Pačuka veliko razočarenje

 

SAN LUIS – TIGRES X2

Na papiru je Tigres favorit, ali ekipa San Luisa je pokazala da nikome neće pokloniti bodove. Domaćin je napredovao u odnosu na prošlu godinu i verujem da može da se ušunja u plej-of.

PUEBLA – NEKAKSA 1X

Obe ekipe su u prošlom kolu uzele samo po bod. Nekaksa se u poretku nalazi pet stepenika ispod Pueble i mislim da je to realno stanje stvari. Domaćinu dajem veće šanse za pobedu.

FIKS MASATLAN – KERETARO 2

Masatlan je doživeo novi poraz od Huareza, što ga je dovelo do tačke pucanja. Sa samo sedam bodova se nalazi u donjem delu tabele i pod hitno mora da se krene sa trijumfima. Međutim, Keretaro nije slavio u poslednja dva meča i ovakav zicer neće prokockati.

TOLUKA – ATLAS 1X

Ekipa Atlasa igra lep fudbal, ali kvalitet nije na njegovoj strani.

FIKS AMERIKA – PAČUKA 1

Amerika je pogođena odlukom da joj se za zelenim stolom oduzme prošlonedeljna pobeda, koja joj je srušila niz od pet uzastopnih trijumfa. I pored toga izraziti je favorit protiv Pačuke, koja je najveće razočarenje dosadašnjeg prvenstva.

LEON – KRUZ AZUL X2

Leonu u goste dolazi Kruz Azul, tim koji trenutno drži prvo mesto I ima velike ambicije.

MONTEREJ – TIHUANA 1X

Prednost dajem domaćinu, za koga verujem da može mnogo bolje od trenutnih partija.

SANTOS LAGUNA – HUAREZ 1

Santos je superiorniji u svakom pogledu od Huareza.

ČIVAS – PUMAS 1X

Čivas igra sa dosta oscilacija, ali ovu utakmicu mora da dobije kako bi krenuo ka gornjim pozicijama. Sa druge strane, Pumas je uspeo da ove sezone zatrese mrežu samo Masatlanu.

Оставите одговор