2-3cicaDragan01

DRAGAN ČIČA novinar “Sport kluba”, prognozira prvi rang turskog fudbala

Novi trener diže šampiona

MOJ TIP
Kasimpaša – Hataj 1, 3+

Alanja – Rize 1, GG

Bašakšehir – Karagumruk 1

Fenerbahče – Galatasaraj GG

Erzurum – Kajzeri 0-2

Ankaragudžu – Sivas X

Denizli – Antalija 1

BEŠIKTAŠ – KONJA 1

Gaziantep – Gectepe 1

Malatija – Trabzon 2-3

Bašakšehir je napokon smogao snage da smeni trenera i za novog postavi legendarnog Ajkuna Kodžamana. Na sve to je i prodat najbolji igrač, Kaveči, koji je pojačao redove Fenerbahčea. Ipak, očekujem da se još uvek aktuelni šampion uzdigne jer gore od ovoga, prosto ne može.

Fenerbahče i Galatasaraj će odigrati derbi ovog vikenda. U ovakvim mečevima se nikad ne usuđujem da prognoziram pobednika, pa ću predložiti igru GG. Oba tima se nalaze u dobrom rezultatskom nizu. Međutim, Galata mi se čini neubedljiva i kao ekipa koja jednostavno nema snage za titulu. Sa pozajmice iz Monaka je vraćen Onjekuru koji ne može da igra nigde drugde sem u Turskoj.

Ekipa Konje ide u goste Bešiktašu i tu fiksiram dvojku na “crne orlove”. Po nekom nepisanom pravilu, Konja uvek igra dobro protiv favorita, u prethodnom periodu je slavila u okršajima sa Fenerom, Galatom i Bešiktašom. Međutim, mislim da sada za to nema mogućnosti, a ni motiva, pošto muku muči sa povredama, a što je još bitnije, verujem da će sve svoje ambicije i snage baciti na kup takmičenje koji su pre nekoliko godina osvojili, o čemu se i dalje u tom klubu priča.

G. K.

Оставите одговор