ACF Fiorentina vs FC Crotone

MIROSLAV TANJGA trener u Bolonji, prognozira susrete Serije A

Korona ugrožava opstanak Torina

 

FIKS LACIO – KROTONE 1

Fudbalerima Lacija posao bi moralo da olakša to što je Krotone za narednu sezonu već viđen član Serije B.

FIKS ATALANTA – SPECIJA 1

Fiks je i pobeda Atalante, koju je poslednji poraz od Intera, istisnuo sa mesta koje vodi u Ligu šampiona. Specija nije rival koji može da joj zapreti.

SASUOLO – VERONA 1X

Sasuolo ima znatno bolji tim od Verone, čiji igrači odskaču sa fizičkom spremom. Gostima je to adut u pokušaju da izbegnu poraz.

BENEVENTO – FIORENTINA 2

Šta reći o Fiorentini, čija pojačanja nisu opravdala očekivanja. Igra “ljubičastih” je više loša nego promenljiva. Krajnje je vreme da ih negde krene.

ĐENOVA – UDINEZE X2

Udineze ima korpulentne igrače, ističu se visinom, pa ne čudi što su mu specijalnost prekidi. Mislim da bi posle kornera, ili slobodnog udarca mogli da iznenade Đenovu.

BOLONJA – SAMPDORIJA

PARMAROMA 2

Roma je ove sezone sve derbije pogubila, ali protiv protivnika kao što je Parma, greška ne bi smela da se potkrade.

TORINOINTER 2

Torinu gori pod nogama u borbi za opstanak, a čak devet igrača je pozitivno na koronu. Ne vidim kako bi domaćin mogao da parira Interu.

KALJARIJUVENTUS X

Juventus je prerano ispao iz Lige šampiona, a novo posrtanje bi mogao da doživi na gostovanju Kaljariju. Domaćin je tek napustio zonu ispadanja, i nema nameru da se tamo vrati.

MILAN – NAPOLI 2

Trzavice koje su ove sezone dobru ekipu Napolija odvojile od dobrih rezultata, splasnule su. Sa druge strane, Milanu je jedino preostalo da veruje u čuda medicine, koja bi za derbi mogla da učine spremnim, Rebića i Ibrahimovića.

Ž. Urošević

Оставите одговор