Palocevic Aleksandar - nova

ALEKSANDAR PALOČEVIĆ fudbaler Seula, prognozira Drugu ligu Južne Koreje

Dajeon hita ka eliti

FIKS DAJEON – GIMČEON 1

Domaćin ogroman novac troši na pojačanja. Uprkos silnim ulaganjožima, prošle sezone izostao je plasman u elitu, ali će ove sigurno ostvariti svoj cilj . Kec je fiks kola.

BUČEON – BUSAN X2

Busan je klub bogate tradicije. Dve sezone u istom rangu takmičenja nikako da spoji. Tek što se domogne elite, ispadne. Sada ima četiri boda zaostatka za vodećima. Gde će da pokuša da ih nadoknadi, ako ne na terenu poslednjeg Bučeona.

FIKS ANJANG – ASAN 1

Anjang je lider prvenstva. Međutim, nije trijumfovao dve poslednje utakmice na svom terenu pa bi novi kiks mogao skupo da ga košta u borbi za viši rang.

JEONAM– GEONGNAM X

Jeonam je treći i igra dobro. Međutim, problem je što za gazdu ima čoveka koji podjednako raspolaže i sa akcijama prvoligaša Pohanga. Savez vlasicima ne dozvoljava da imaju dva tima u najjačoj ligi zbog monopola, što bi moglo kod igrača domaćih da smanji želju za pobedama ,jer neće moći u viši rang.

SEUL I. – ANSAN 1

Seul Iland ne blista, ali nije nemoguće da ga krene od duela sa Ansanom. Uprava domaćina nedavno je u prvoligašu iz Suvona pronašla kvalitetnog napadača, od koga se već na debiju očekuje da odluči meč.

Ž. U.

Оставите одговор