Košarkaški klub Partizan NIS dobio je veliko pojačanje! Novi član crno-bele porodice postao je brend ICT uređaja Tesla, sa paletom tableta, telefona, televizora i klima uređaja u potpunosti osmišljenom u domaćoj kompaniji Comtrade Distribution.

Nakon današnjeg potpisivanja ugovora, predsednik košarkaškog kluba Partizan NIS, Ostoja Mijailović je izjavio:

– Kao što smo i najavili pre neki dan, potpisali smo prvog sponzora. Nalazimo se u kompaniji Comtrade u okviru koje se nalazi brend Tesla koji će biti jedan od naših glavnih sponzora ove sezone. Ovo nam mnogo znači za novi početak i lakši finansijski protok – istakao je Mijailović.

Generalni direktor kompanije Comtrade Distribution, Marko Bratić je izjavio:

– Partizan je najveći brend srpske košarke. Mi u kompaniji Comtrade sa poštovanjem gledamo na istorijske rezultate i uspehe ovog kluba, sa zadovoljstvom se sećajući svih radosti koje su nam Partizanovi košarkaši priređivali, kako kroz uspehe u matičnom klubu tako i kroz uspehe reprezentacije. Comtrade je pre tri godine pokrenuo razvoj brenda Tesla, sa ciljem da tržištu ponudi veoma kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. U ovaj izazovni projekat ušli smo sa ciljem da osvojimo ne samo domaće tržište, već da budemo prepoznati i van granica zemlje, baš kao KK Partizan koji je u najslavnijim danima vladao evropskim košarkaškim terenima. Bilo je vremena u kojima je lakše bilo biti uz Partizan nego što je to danas. Ali, kako se već kaže – u dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci, i zbog toga smo danas ovde, nadajući se da će naša podrška pomoći Partizanu da se što pre vrati na staze slave.

Već u utorak, na utakmici 7Days Evrokupa, Bilbao Basket – Partizan NIS, slavno ime Tesla će sa poleđine dresa davati vetar u leđa crno-belom timu!

Novosti