"NOVAK JE KIDISAO NA NJEGA": Sukob Đoković - Ivanišević upoređen sa odnosom Ukrajina - Rusija! DŽon Mekinro podsetio i na rat u Jugoslaviji

A. I.

29. 01. 2023. u 15:12

NOVAK ĐOKOVIĆ još jednom je pokorio Australiju i impresivnim izdanjem, koje je krunisano pobedom protiv Stefanosa Cicipasa, dokopao se 22. grend slem titule. Sve je prštalo od emocija u Melburnu, pa je Nole tako pod ogromnim nabojem ušao u jednom momentu u raspravu sa svojim trenerom - Goranom Ivaniševićem.

НОВАК ЈЕ КИДИСАО НА ЊЕГА: Сукоб Ђоковић - Иванишевић упоређен са односом Украјина - Русија! Џон Мекинро подсетио и на рат у Југославији

Foto: AP, P. Milošević

Ovaj događaj prokomentarisao je i legendarni Džon Mekinro, koji je u svom obraćanju podsetio na rat Srbije i Hrvatske početkom 90-tih godina, a sve to je uporedio sa situacijom u Ukrajini.

– Goran je sam govorio da ima dobrog, lošeg i “ok” Gorana. On je sam ludovao na terenu. Novak je baš kidisao na njega. Kosa mu je bila sve belja i belja kako je turnir odmicao. Pre nekoliko decenija dve zemlje su bile u ratu Srbija i Hrvatska, to je ko danas Ukrajina i Rusija. Danas videti njihov odonos, to je divno – rekao je Mekinro u Eurosportovom kutku.

Podsetimo, saradnja između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića započeta je 2019. godine. Hrvat je unapredio servis srpskog asa i velikim delom utkao deo sebe u sve uspehe Noleta poslednjih godina.

Radom sa Ivaniševićem, Novak je do perfekcije doveo početni udarac, a s obzirom kako aktuelni šampion Australijan opena igra u poznim teniskim godinama, ostaje nada da će njih dvojica sarađivati još dugo. 

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)