POSLE NAPADA NA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Slavna Beloruskinja stala uz Srbina na Australijan openu!

Novosti online

24. 01. 2023. u 18:00

NOVAK Đoković imao je burnu konferenciju za medije nakon pobede nad Aleksom de Minorom, kada je govorio o tome da mnogi žele da ga predstave kao zlikovca. Sve ovo je potvrdila i Beloruskinja Viktorija Azarenka.

ПОСЛЕ НАПАДА НА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Славна Белорускиња стала уз Србина на Аустралијан опену!

Tanjug/AP

Ona se nakon pobede nad Džiskom Pegulom  plasmana u polufinale Australijan opena pristela svega što je doživela u Melburnu 2013. godine.

Trenutno 24. teniserka sveta je tada zbog problema sa povredom tražila je u dva navrata medicinski tajm-aut u duelu sa Sloan Stivens. Iako je imala naprslo rebro, Azarenka je savladala Amerikanku, da bi potom bila optužena za simuliranje.

- Znate li vi šta se meni desilo pre deset godina? To je stvarno... To je bilo jedno od najgorih iskustava za mene u profesionalnoj karijeri, način na koji su me tretirali posle toga, kako sam morala da objašnjavam sve do 22.30 jer mi ljudi nisu verovali. Mogu potpuno da razumem ono što je juče Novak Đoković pričao - rekla je Azarenka.

Dvostruka grend slem šampionka je podsetila novinare da su oni ti koji kreiraju priče i određuju ko je dobar, a ko ne.

- Rekla bih da postoji velika želja u javnosti da se napišu priče o zlikovcima i herojima. Ali, nismo mi ni heroji, a ni zlikovci, mi smo obična ljudska bića koja su takođe prošla mnogo toga. Predrasude i pretpostavke, svi ti komentari su s***e jer niko ne želi da vidi celu priču. Nije bitno koliko sam puta rekla moju stranu priče, nije prošla. Trebalo mi je deset godina to da prebolim i na kraju jesam - zaključila je 33-godišnjakinja iz Minska i potom uputila izvinjenje zbog psovke.

Podsetimo, Azarenka će u polufinalu Australijan opena igrati protiv Kazahstanke Elene Ribakine.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije