ĐOKOVIĆ JE NAJDOMINANTNIJA FIGURA U TENISU: Kako će na reči američkog novinara reagovati Nadal i Federer?

Novosti online

22. 11. 2022. u 10:42

SRPSKI teniser Novak Đoković na putu je da postane najbolji igrač svih vremena, a to mišljenje deli i američki novinar.

ЂОКОВИЋ ЈЕ НАЈДОМИНАНТНИЈА ФИГУРА У ТЕНИСУ: Како ће на речи америчког новинара реаговати Надал и Федерер?

FOTO: Tanjug/AP

Novinar i analitičar ESPN Luis Alfredo Alvarez smatra da će Novak Đoković biti najbolji teniser svih vremena, a na putu do toga osvojiće još mnogo turnira.

Đoković iza sebe ima jednu turbulentnu sezonu. Proživeo je torturu u Australiji, nije nastupao na američkoj turneji, a ostao je bez bodova i na Vimbldonu, ipak, tridesetpetogodišnji Novak sezonu je završio osvajanjem Završnog mastersa u Torinu.

- Novak Đoković je postao najdominantnija figura u tenisu. Od 2015. godine osvaja u proseku dva grend slema po sezoni. S obzirom na turnire koji su u kalendaru, ne vidim da nešto može da se promeni u naredne tri godine. Đoković će osvojiti između 26 i 30 grend slemova - napisao je Alvarez na Tviteru, a nema sumnje da se njegove reči neće dopasti Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru koji su sa Novakom vodili najljuće bitke prethodnih godina.

Trenutno prvi na listi je Španac Karlos Alkaraz, dok je prvi po broju osvojenih grend slemova njegov zemljak Rafa Nadal sa 22 trofeja, jedan više od Đokovića.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili