CRNO IM SE PIŠE... Novak Đoković, ranjena zver najavljuje brutalnu osvetu

Novosti online

22. 11. 2022. u 07:49

Novak Đoković već razmišlja o Australijan openu i spreman je da još jednom očita lekciju svima

ЦРНО ИМ СЕ ПИШЕ... Новак Ђоковић, рањена звер најављује бруталну освету

FOTO: Tanjug/AP

- Što se tiče planova za narednu sezonu, veoma dobro znam šta mi je cilj, a znate ga i vi. Između ostalog, tamo sam devet puta osvajao titulu. Osećam se odlično, pripremiću se najbolje što mogu i pokušati da otpočnem sezonu u Australiji na način koji je važio za veći deo moje karijere, pa ćemo onda videti šta ide posle - rekao je Novak, a prenosi "Kurir".

Novak sada ide na odmor koji će biti kraći nego uobičajeni, jer želi što spremni da dočeka turnir sa koga su ga izbacili. 

- Radujem se odmoru u narednih nekoliko nedelja, ali ni za to neću imati puno vremena jer bi već uskoro trebalo da počnem pripreme za Australiju. Sjajna je vest da sada znam da ću tamo nastupati. Veoma mi odgovara i uvek sam nastojao da imam jasnoću u svom rasporedu, da znam gde i šta igram, jer se na taj način bolje pripremam za naredne turnire i sezonu uopšte.

Teniska "elita" više neće odlučivati o Novakovom učešću na bilo kom turniru.

- Nažalost, tu izvesnost nisam mogao da imam tokom ove sezone u više navrata - jer sam u velikoj neizvesnosti dosta čekao informacije o tome da li ću moći da nastupam na turnirima u Australiji i Americi. Srećom, sada toga nema, barem kada je Australija u pitanju - zaključio je Novak.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)