AGRESIVNO NA ZVEZDU: Mario Medan, novi tehničar odbojkaša Radničkog veruje da u subotu mogu da savladaju crveno-bele

Novosti online

27. 01. 2023. u 20:24

AGRESIVNIM servisom ruše Crvenu zvezdu. Novi dirignet igre odbojkaša Radničkog Mario Medan smatra da samo na taj način mogu u subotu (19.00) u 14. kolu BPŠ Superlige da bace na kolena crveno-bele, koje je pre mesec dana preuzeo legendarni Nikola Matijašević. Ulaz u dvoranu "Jezero" je besplatan.

АГРЕСИВНО НА ЗВЕЗДУ: Марио Медан, нови техничар одбојкаша Радничког верује да у суботу могу да савладају црвено-беле

FOTO: N. Skenderija

- Da je promena trenera imala pozitivan psihološki uticaj na ekipu Crvene zvezde, videlo se na njihovoj prethodnoj utakmici protiv Spartaka iz Ljiga. Što se nas tiče, očekujem daleko bolje izdanje nego u pređašnjem susretu sa Vojvodinom. Ključ za pobedu leži u dobrom servisu. Ukoliko budemo dovoljno agresivno servirali, samim tim ćemo doći u priliku da blokom osujetimo napade rivala. Naravno, tu je i neizbežni faktor publike, koji može da donese prevagu u jednom ovakvom meču - kaže za sajt OK Radnički Mario Medan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)