MLADI RADNIK OPET ŠOKIRAO CRVENO-BELE: Strateg odbojkaša Crvene zvezde Igor Žakić priznaje da nisu mogli da se izbore sa pritiskom

Novosti online

14. 12. 2022. u 14:10

JOŠ jednom su odbojkaši Mladog radnika šokirali Crvenu zvezdu. Požarevljani su u zaostalom meču petog kola Superlige na Banjici slavili sa 3:0 (25:23, 25:23, 30:28). Bila je to sedma pobeda pulena Dragana Bonića, a peti poraz crveno-belih.

МЛАДИ РАДНИК ОПЕТ ШОКИРАО ЦРВЕНО-БЕЛЕ: Стратег одбојкаша Црвене звезде Игор Жакић признаје да нису могли да се изборе са притиском

FOTO: D. K.

- Uspeli smo da prelomimo prvi set. U drugom periodu odlična igra u svim elementima, a poslednji set je bila rezultatska klackalica. Ipak, uspeli smo na kraju da zabeležimo maksimalni trijumf - kaže strateg Mladog radnika Dragan Božić.

Kormilar Crvene zvezde Igor Žakić je posle meča priznao:

- Igrali smo tri seta na razliku, ali u defanzivnoj igri su bili dosta bolji od nas. Mi nismo znali da se izborimo sa pritiskom u završnici, a prokockali smo šansu i prednost u prvom setu. Dosta sam izmena pravio, tražio sam pravu šestorku koja će da se nametne u delu obavezne igre, ali je Mladi radnik uspeo da dođe do pobede, pre svega svojim dobrim blokom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)