HRABRO NA PRVAKA EVROPE: Odbojkašice Crvene zvezde sutra (15.00) u Istanbulu startuju u Ligi šampiona protiv Vakifbanke

S. K.

06. 12. 2022. u 14:14

NEMA bele zastave. Ovo poručuju odbojkašice Crvene zvezde, koje sutra (15.00) u Istanbulu startuju u grupi C Lige šampiona protiv prvaka Evrope, Vakifbanke. Turkinje su velike favoritkinje, jer ih predvode Italijanka Egonu, kapitenka Brazila Gabi, Amerikanka Ogbogu...

ХРАБРО НА ПРВАКА ЕВРОПЕ: Одбојкашице Црвене звезде сутра (15.00) у Истанбулу стартују у Лиги шампиона против Вакифбанке

FOTO: OSS

- Očekujemo da uđemo motivisano u meč sa Vakifbankom. Borićemo se za svaki poen, pokušaćemo da budemo kvalitetan protivnik ekipi iz Istanbula. Sigurno se nećemo predavati. Pozitivna trema je prisutna, ali ona će izvući maksimum iz nas, u to sam sigurna. Daćemo sve od sebe da se u dobrom svetlu predstavimo protiv Vakifbanke - kaže za sajt OK Crvena zvezda Katarina Čanak.

U drugom meču grupe C večeras se sastaju italijanska Novara i nemački Potsdam, za koji igraju Maja Savić i Aleksandra Jegdić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)