ĐERONA POSLE VELIKE POBEDE SRBIJE: "Primali smo neke glupe golove"

Novosti online

12. 10. 2022. u 21:36

RUKOMETNA reprezentacija Srbije, pobedila je Finsku rezultatom 34:24 (19:11) u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje se 2024. održava u Nemačkoj.

ЂЕРОНА ПОСЛЕ ВЕЛИКЕ ПОБЕДЕ СРБИЈЕ: Примали смо неке глупе голове

FOTO: N. Paraušić

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Ðerona izjavio je večeras da zadovoljan igrom, ali samo što se tiče prvog poluvremena meča protiv skandinavske nacionalne selekcije.

Srbija je ranije večeras u Novom Sadu pobedila Finsku 34:24 u meču prvog kola Druge grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano u Nemačkoj 2024. godine.

- U prvom poluvremu smo igrali dobro, ozbiljno, stekli visoku prednost. Odbrana je bila korektna. U nastavku smo imali neke dobre, ali i neke loše momente. Primili smo neke glupe golove. Na ovom meču smo imali nekoliko debitanata. Ova utakmica je bila važna za njihovo iskustvo. Očekujem težu utakmicu u nedelju u Slovačkoj. Biće sigurno drugačije, ali znamo šta nam je cilj - rekao je Ðerona, preneo je zvanični sajt Rukometnog saveza Srbije (RS S).

Srpski rukometaš Miloš Kos upisao se u listu strelaca u debitantskoj utakmici za seniorsku selekciju.

- Odlično smo počeli ovaj kvalifikacijski turnir. Dobro smo otvorili meč i na kraju ubedljivo pobedili. Prezadovoljan sam što sam ovde i što sam dobio poziv da igram za najbolju selekciju. Stariji su nas dobro prihvatili. Hvala selektoru na ukazanoj prilici - rekao je Kos.

Srbija će u drugom kolu kvalifikacija za EP u nedelju gostovati selekcije Slovačke u Prešovu od 18 sati.

BONUS VIDEO: Gordan Petrić otkrio kako se kladi s drugarima i zašto ima besplatne ručkove

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri