RADNIČKI ŽELI UVEK NAJVIŠE: Strateg Kragujevčana Uroš Stevanović veruje da će se njegovi vaterpolisti boriti za trofeje

S. K.

06. 10. 2022. u 15:01

ŠUMADINCI imaju velike ambicije i u novoj sezoni. Vaterpolisti Radničkog sutra (19.00) protiv Crvene zvezde startuju u Regionalnoj ligi. Kragujevčani u svom bazenu u nedelju igraju sa Partizanom, dok će se večiti rivali sastati u subotu.

РАДНИЧКИ ЖЕЛИ УВЕК НАЈВИШЕ: Стратег Крагујевчана Урош Стевановић верује да ће се његови ватерполисти борити за трофеје

FOTO: M. Vukadinović

Biće to prilika da se vidi koliko vaterpolisti Radničkog mogu na četiri fronta. Tim nije mnogo promenjen, otišli su centri Toholj i Krug, kao i Miličić, dok je došao Vico iz Partizana.

- Naše ambicije su uvek najviše. To smo postavili odavno, videćemo šta je realnost. Te ambicije nas guraju napred, teraju nas da samo više od maksimuma i da napredujemo kroz kvalitetne mečeve - ističe strateg Radničkog Uroš Stevanović.

Priznaje kormilar Šumadinaca da stanje u ekipi trenutno nije idealno, jer su mnogo igrači imali obaveze u seniorskoj i juniorskoj selekciji. Zato ne zna koliko mogu ovog vikenda protiv Crvene zvezde i Partizana, a smatra da je Novi Beograd najveći favorit za osvajanje trofeja.

- I ove sezone Regionalna liga će biti jaka, s tim što će Novi Beograd biti još veću favorit. Oni su jedini vidno pojačani u odnosu na prošlu sezonu i izraziti su favoriti u svim takmičenjima. Iz senke vrebaju Jug, Jadran ST i Radnički, a ne bih izostavio Šabac i Zvezdu - smatra Stevanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)