"LEPI MI TRAKTORE I POZIVA NA OLUJU": Crnogorski "psiho" osuo paljbu po kolegi iz Hrvatske

Novosti online

05. 10. 2022. u 18:37

MMA borac Vaso Bakočević dobio je sramne uvrede od strane njegovih hrvatskih kolega.

ЛЕПИ МИ ТРАКТОРЕ И ПОЗИВА НА ОЛУЈУ: Црногорски психо осуо паљбу по колеги из Хрватске

instagram / vaso_psycho

Temperamentni Crnogorac rekao je zbogom ovom sportu za koji je dugo godina bio sinonim na ovim prostorima. Ostaće upamćen po spektaklima koji su okruživali njegove mečeve, ali i po tome što je čovek "bez dlake na jeziku".

Tako je i sada popularni "crnogorski psiho" bio direktan i transparentan u obraćanju na svom Ju-tjub kanalu, nakon što je ušao u verbalni sukob sa Filipom Pejićem, borcem iz Hrvatske.

- Ja ne znam odakle nekim ljudima samopouzdanje. Da vidite vi to k*rčenje, morate paziti kako se njima obraćate. Uzećemo za primer Filipa Pejića. Našeg prijatelja iz Zagreba. Znači Filip Pejić u posljednjih šest mečeva ima pet poraza. Lik se bori jednom do dvaput godišnje, u tih pet poraza on je uspeo i da bude nokautiran, i udavljen, uspavan i tako isprebijan da se ne bori već godinu dana jer ga je poslednji protivnik poslao na rekonstrukciju lica. Pazite sad ovo, taj lik se kurči. Izazovem ja Pejića i meni lik odgovori ovako: 'Ma kakav superfajt, šta ćeš ti sa mnom?' - počeo je Bakočević. 

Momak iz Risna potom je uputio ozbiljne prozivke na račun Hrvata, a pogotovo na račun njegovih čestih poraza. 

- Pejiću, ja ne znam šta je sa tobom. Ja ne znam drogiraš li se ti, što si ti umislio? Prijatelju, ti treba da moliš za meč sa mnom. Kaže - ima neke druge planove. Kakve planove, Pejiću, majke ti, nećeš se valjda vraćati u UFC? U KSW imaš rekord 1-5, ali borio si se s ozbiljnim borcima - rekao je Bakočević na svom jutjub kanalu pa je nastavio:

- Pošto Pejić nema gram mozga, neko iz njegove ekipe ko ima, verovatno Dražen Forgač, ga je posavetovao da treba da prihvati meč sa mnom jer tu nema šta da izgubi. Zatim me je prozvao, onda su to svi preneli i ljudi su to komentarisali, neki za mene, a neki za njega. Onda je Pejić ljudima u komentare stavljao traktore, što nisam shvatao, a onda su mi rekli što to znači.

Foto: Printskrin

Traktori su bili jasno aludiranje na progon Srba iz Hrvatske 1995. godine, a to je nešto što je Bakočeviću teško da shvati. 

- Znači, Pejić se sprda i poziva na Oluju koja je bila 1995. Kako su Srbi na traktorima bežali iz Hrvatske. Verujte mi sad, moja glava to shvatiti ne može. Da se ti kao nekakav vrhunski sportaš sprdaš s nekim stvarima. Imamo jednog Pančija ((hrvatski MMA borac Fransisko Bario Kroata, čiji se otac Argentinac borio u ratu u Hrvatskoj), jednog majmuna, koji je u najavi našeg meča rekao da pravi Hrvat ne može da navija za Vasu jer su Crnogorci napali Dubrovnik - prisetio se Bakočević, pa nastavio:

- Zamislite vi šta priča majmun, možete li to da verujete? On i Pejić, trećeg ne znam. Više-manje smo dobri sa svima iz ATT kluba iz Zagreba. Ti momci su odlični, od Forgača i Dropca i one mlađe dece, onda imate dva izroda kao što su Pejić i Panči koji pričaju o ratu. Pejić je izrazio želju da se borimo u Osijeku u oktobru, do tad će se valjda oporaviti jer mu je lobanja pukla. Ne može, Pejiću, ne radi se meni oktobar. Idem na Maldive. Ti ćeš mene čekati i moliti za meč - zaključio je Bakočević.

BONUS VIDEO: Crnogorske olimpijske igre - takmičenje u lenjosti


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije