"NISAM ZADOVOLJAN KAKO JE KAMPACO IGRAO": Duško Ivanović nije hvalio Argentinca, ali jeste mladog centra

Novosti online

29. 01. 2023. u 18:44

CRVENA zvezda upisala je novu pobedu u ABA ligi. Crveno-beli su savladali FMP u Železniku sa 84:99, a utiske posle meča izneo je trener šampiona regionalne lige Duško Ivanović.

НИСАМ ЗАДОВОЉАН КАКО ЈЕ КАМПАЦО ИГРАО: Душко Ивановић није хвалио Аргентинца, али јесте младог центра

FOTO: M. Vukadinović

Crnogorski stručnjak je najpre pohvalno govorio o rivalu koji je danas upisao 34. vezani poraz od tima sa Malog Kalemegdana.

- To su mladi momci, talentovani i čestitam im na želji s kojom su odigrali ovu utakmicu i to je ono što svaka ekipa treba da ima i to je ono što će nama biti potrebno - kao što su i oni večeras igrali sa žarom - rekao je Ivanović.

Osvrnuo se potom i na Fakunda Kampaca koji nije odigrao kako zna, ali je u nekoliko navrata pokazao koliko je važan za Zvezdu. On je za 22 minuta na parketu postigao osam poena i imao šest asistencija.

- Nisam večeras ni zadovoljan kako je igrao, nije se baš to videlo. Sigurno će da nam pomogne, ima još mesec dana da uđe u formu. On igra jednu utakmicu nedeljno, ovi momci igraju puno više i moraćemo da u zadnje dve nedelje radimo više na tome da on uđe u ritam.

Dobru utakmicu za crveno-bele odigrao je Dalibor Ilić. Mladi krilni centar je meč okončao sa 16 poena.

- On radi dobro i svaki put kad je ušao iskoristio je šansu, što znači da će svaki put imati sve više i više šansi.

Zvezdu naredne nedelje u Evroligi čeka duplo kolo, tačnije gostovanja u Italiji, najpre Virtusi, a potom i Armaniju.

- Mislim da su svi igrači pokušali da daju svoj maksimum, teško je ekipama koje igraju Evroligu, pričao sam o tome, ali moramo da se priviknemo. Pokušao sam svim igračima da dam odmor, zavisno od njihovog stanja, u utorak moramo da budemo 100 odsto spremni - zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a