ŽELJKO OBRADOVIĆ I ALEKSA AVRAMOVIĆ PRED MORNAR: ''Neverovatan ritam, nije nimalo lako... Aba liga je važnija od Evrolige''

Novosti online

28. 01. 2023. u 15:50

Uoči duela sa Mornarom, crno-beli će danas popodne imati trening a svoja očekivanja od te utakmice, izneo je trener Partizana, Željko Obradović.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ И  АЛЕКСА АВРАМОВИЋ ПРЕД МОРНАР: Невероватан ритам, није нимало лако... Аба лига је важнија од Евролиге

Foto: M. Vukadinović

On je rekao da crno-bele čeka neverovatan ritam utakmica u narednom periodu, ali da je svaka sledeća najvažnija, ovog puta je to protiv Mornara.

- U ovom ritmu utakmica u kom igramo, važno je ono što je sledeće ispred nas. Treba da pripremimo utakmicu protiv Mornara koji kao i svaki tim zaslužuje maksimalno poštovanje. Potom sledi u utorak Asvel ovde, i Žalgiris u gostima u petak. Neverovatan ritam i to nije nimalo lako. Naravno da moramo sve da uradimo da održimo svežinu nekim igračima, što znači da minutaža mora biti podeljena u narednim utakmicama - istakao je Obradović. 

Aleksa Avramović je istakao da je Aba liga najvažnija od svih takmičenja.

- Čeka nas važna utakmica protiv Mornara. ABA liga je najvažnija jer preko nje obezbeđujemo Evroligu. Moramo što bolje da se pripremimo i maksimalno uđemo u taj meč. Svi znaju koliko ekipa Mornara može da bude nezgodna, tako da je veoma važno da ih dočekamo u potpunosti spremni - poručio je Avramović. 

BONUS VIDEO: Navijači CSKA pred duel "armejaca" i Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije