"POTREBAN NAM JE KAMPACO!" Luka Vildoza posle poraza Zvezde u evroligaškom derbiju sa Partizanom: Žao mi je zbog naših navijača

Novosti online

27. 01. 2023. u 22:43

VEČITI derbi, Crvena zvezda - Partizan, doneo je ljubiteljima košarke novi spektakl, a kako se on nije okončao na način koji su domaćini priželjkivali, i ne čudi što je argentinski as iz tabora crveno-belih, Luka Vildoza, nezadovoljan.

ПОТРЕБАН НАМ ЈЕ КАМПАЦО! Лука Вилдоза после пораза Звезде у евролигашком дербију са Партизаном: Жао ми је због наших навијача

Foto: M. Vukadinović

Podsetimo, Crvena zvezda je izgubila od Partizana u neizvesnom meču, nakon čega je Argentinac najspre istakao:

"Pokušali smo da pogodimo šuteve, ali srljali smo, bili smo pod pritiskom", izjavio je Vildoza neposredno nakon utakmice sa Partizanom.

Tome je, gotovo u dahu, dodao:

"Samo sam pokušavao da pobedim... Žao mi je zbog navijača jer su bili sjajni danas. Partizan je odradio sjajan posao, dobro su nas skautirali, igrali su pun napad. Potreban nam je Fakundo Kampaco. Dobri smo i ovako, ali sa njim samo još bolji. Jedva čekam da zaigram sa njim. Još uvek ima dosta do kraja ligaškog dela sezone. Borićemo se. Možemo da napredujemo. Idemo u Italiju da pobedimo u naredne dve utakmice. Znam da će biti teško jer igraju kod kuće, ali mi igramo dobro u gostima", zaključio je Vildoza.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024