"SRAMOTA..." Ovo je na stolici zatekao svaki navijač Crvene zvezde koji je danas došao na derbi u košarci, a tiče se Siniše Mihajlovića

Novosti online

27. 01. 2023. u 18:43

VEČITI derbi, Crvena zvezda - Partizan, igra se u Beogradu u 21. kolu Evrolige, a tom prilikom su najvatrenije pristalice crveno-belih izvele nesvakidašnju akciju.

СРАМОТА... Ово је на столици затекао сваки навијач Црвене звезде који је данас дошао на дерби у кошарци, а тиче се Синише Михајловића

Foto: M. V./FK Crvena Zvezda

"Delije" su, naime, pred početak derbija ostavile na stolicama navijačima Zvezde posebne pozivnice na prvi naredni fudbalski meč na Marakani.

Ističući da se prvenstvo u fudbalu nastavlja 4. februara, a da će tog dana crveno-beli dočekati Vojvodinu, navijačima Crvene zvezde su najvatreniji tifozi kluba iz Ljutice Bogdana 1a poručili i sledeće:

"Pored nastavka borbe za Ligu šampiona, ovu utakmicu želimo da posvetimo legendi, Siniši Mihajloviću, i da na naš način pokažemo koliko nam je značio i koliko nam znači.

Potreban nam je pun stadion, jer je sramota da se drugi klubovi i tribine opraštaju od našeg Mihe, a da Marakana ne kaže svoje.

Za Mihu, za titulu, za Ligu šampiona - svi na stadion!", navele su "delije".

Podsetimo, derbi Crvena zvezda - Partizan možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije