GDE GLEDATI VEČITI DERBI? Evo ko prenosi meč Crvena zvezda - Partizan

Novosti online

28. 11. 2022. u 09:43

FOKUS sportske javnosti u Srbiji okrenut je ka Kataru gde će "orlovi" od 11 časova igrati meč drugog kola Svetskog prvenstva protiv Kameruna.

ГДЕ ГЛЕДАТИ ВЕЧИТИ ДЕРБИ? Ево ко преноси меч Црвена звезда - Партизан

FOTO: M. Vukadinović

U senci ove utakmice i nekako ispod radara, za svoj prvi večiti derbi ove sezone spremaju se košarkaši Crvene zvezde i Partizana.

Utakmica osmog kola ABA lige će početi u 20 časova, domaćin je Crvena zvezda, a meč možete pratiti u direktnom prenosu na televiziji Arena sport premium 1.

Novi trener crveno-belih Duško Ivanović je preporodio ekipu koja od njegovog dolaska ne zna za poraz ni u Evroligi ni u regionalnom takmičenju.

Crnogorski stručnjak koji je napravio čudo na Malom Kalemegdanu ne zaleće se sa izjavama pred večiti derbi, štaviše, silne pohvale iznosi na račun Partizana.

- Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar tim. Napadačka ekipa sa najvećim potencijalom, i u napadu u ovom trenutku i najbolji tim u Evropi. Samim tim moraćemo da odigramo izuzetno dobro u odbrani kako bismo došli do pobede u ovom meču - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Oprezan pred meč bio je strateg Partizana Željko Obradović:

- Prvi derbi u nizu koji ćemo igrati ove godine. Promena trenera je pokazala da su se vratili na pravi kolosek, da igraju veoma dobro i nikada nijedna utakmica protiv Crvene zvezde nije bila laka. Specijalna utakmica, to svi znamo. Trudimo se i pripremamo da odigramo najbolje što možemo. Ko god da bude u našoj ekipi, moramo da damo sve od sebe, u poslednje dve utakmice je bilo jasno da na momente igramo veoma dobro, na momente slabo i bez koncentracije. Jasno je da moramo da igramo u kontinuitetu dobro ako želimo dobru utakmicu - poručio je Obradović, preneo je zvanični sajt kluba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja