NIJE SLOVNA GREŠKA: Nikola Jović zaludeo Amerikance (VIDEO)

Novosti online

07. 10. 2022. u 07:39

NIKOLA Jokić, dvostruki MVP NBA lige, dobio je žestoku konkurenciju. Neće više Amerikanci pričati samo o centru Denvera i mlada srpska nada istog imena i sličnog prezimena Nikola Jović se uvlači "pod kožu" prekookeanskim stručnjacima.

НИЈЕ СЛОВНА ГРЕШКА: Никола Јовић залудео Американце (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Počele su pripremne utakmice za novu sezonu NBA lige, a Bruklin i Majami odmerili su snage u Barklajs centru u Njujorku. Jeste Kevin Durent sa 22 poena bio najefikasniji pojedinac meča, ali je imao šta da vidi.

Blistao je naš Nikola Jović pred očima jednog od najboljih košarkaša NBA lige godinama unazad i maksimalno iskoristio skoro 16 minuta koje mu je ponudio Erik Spolstra.

Jovićev Majami je oduvao Netse 109:80, a srpski ruki je ubacio 10 poena, uz pet asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte. Bilo je svega, trojki, sjajnog čitanja igre, zakucavanja.

Povremeno je bivši košarkaš Mege lucidnim dodavanjima uspevao da podseti na aktuelnog MVP-ja najkvalitetnije košarkaške lige na planeti i imenjaka mu Nikolu Jokića.

Pogodio je 19-godišnjak dve trojke iz četiri pokušaja za ukupan šut iz igre 4/7. Znao je da namiriše dodavanja rivala, te da preseče loptu i pokaže koliko je brz u tranziciji. Po Tviteru su već počela da kruže pitanja postoje li kvote da će Nikola Jović biti ruki godine u NBA ligi.

BONUS VIDEO: Predstavljamo stadione za SP 2022: Al-Tumama, nagrađeni projekat

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)