"ZVEZDA JE FORMIRALA JAKU EKIPU!" Trener Efesa siguran: Znamo kako se stiže do pobede

Novosti online

06. 10. 2022. u 18:45

CRVENA zvezda gostuje Efesu na startu Evrolige. Trener tima iz Istanbula Ergin Ataman zna kako da ekipa stigne do pobede u duelu sa crveno-belima.

ЗВЕЗДА ЈЕ ФОРМИРАЛА ЈАКУ ЕКИПУ! Тренер Ефеса сигуран: Знамо како се стиже до победе

FOTO: FIBA.Basketball

Iksusni strateg zna koji su viljevi Efesa, a svestan je da je svaka utakmica važna.

- Kreće nova sezona, ali su ciljevi i ambicije ostali isti. Želimo da se borimo za odbranu evropskog trona. Tome ćemo težiti. Kao i uvek, idemo korak po korak, a svaka utakmica je od vitalnog značaja na putu ka cilju koji smo zacrtali. Prva prepreka je Crvena zvezda - rekao je Ataman.

Meč ovih timova prošle sezone u Istanbulu bio je veoma neizvestan, a "pivari" su ga dobili u samom finišu. Ipak, ovo je drugačija Zvezde, pošto je dobrano promenila ekipu u odnosu na prošlu sezonu.

- Očekuje nas jako zahtevna utakmica. Sve utakmice u elitnom takmičenju su takve. Zvezda je promenila sastav u odnosu na prošlu sezonu, ali je formirala izuzetno jaku ekipu. Znamo kako se stiže do pobeda. Recept nećemo menjati. Odbrana mora da bude na izuzetno visokom nivou, jer iz dobre odbrane, dolaze laki poeni iz tranzicije, dolaze otvorene pozicije za šut. Očekujem veliku podršku navijača, a cilj je jasan, želimo pobedu na startu Evrolige - istakao je trener dvostrukog šampiona Evrope.

Utakmica Efes - Crvena zvezda igra se sutra od 19.30.

BONUS VIDEO: Stefan Marković o ambicijama Zvezde u novoj sezoni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)