"ADETOKUMBO ŽELI DA IGRA ZA MOJ TIM": Ataman otkrio šta mu je Grk rekao kad su se sreli u Atini

Tanjug

06. 10. 2022. u 17:20

TRENER Efesa Ergin Ataman izjavio je da je košarkaš NBA ligaša Milvokija i grčki reprezentativac Janis Adetokumbo priznao da bi voleo da igra za turski klub, prenosi sajt "Basket njuz".

АДЕТОКУМБО ЖЕЛИ ДА ИГРА ЗА МОЈ ТИМ: Атаман открио шта му је Грк рекао кад су се срели у Атини

FOTO: FIBA.Basketball

Strateg dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope je istakao da je imao neočekivani razgovor sa jednom od najboljih igrača na sveta.

- Sreo sam Adetokumba dok sam vodio reprezentaciju Turske na Akropolis kupu u Atini. On mi je tada rekao: ''Treneru, igrate sjajnu košarku. Veoma cenim vas i vaš tim. Moj san je da zaigram jednog dana u tvom timu''. Rekao sam mu da ga čekam i da su mu nšša vrata uvek otvorena, kao i za sve košarkaše koji budu želeli da igraju ovde - rekao je Ataman.

Ergin Ataman/Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Još jednom je ponovio da je spreman da čeka Janis koliko god je potrebno.

- Lepo je znati da takav igrač želi da bude u vašem timu. Mi volimo to što radimo i moramo da uživamo u onome što radimo. Imao sam lep razgovor sa Janisom. Ponudio sam mu mesto u timu. Rekao sam mu da ću ga čekati koliko on bude hteo. Želim da ga vidim jednog dana u klubu, koji treniram. Ne znam koji će to tim da bude i ne znam kada će se to dogoditi. Mislim da ćemo raditi zajedno kada napusti NBA ligu - zaključio je trener Efesa.

"Pivari" će sutra od 19.30 časova na svom terenu dočekati ekipu Crvene zvezde u prvom kolu nove sezone u Evroligi.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)