NOVI UDARAC ZA ZVEZDU: Evroligaš "krade" Dejana Radonjića?

Novosti online

27. 06. 2022. u 08:23

CRVENA zvezda je juče ostala bez Dejana Davidovca, koji je otišao u CSKA, nešto ranije i bez Ostina Holinsa, lako bi moglo da se desi da Nikola Kalinić skine crveno-beli dres, a poslednja vest u nizu bi žestoko uzdrmala šampiona Jadrana.

НОВИ УДАРАЦ ЗА ЗВЕЗДУ: Евролигаш краде Дејана Радоњића?

Foto: Tanjug

Naime, Dejan Radonjić je prva želja Panatinaikosa za mesto trenera! Pozivajući se na srpske izvore, grčki mediji navode da su pregovori već počeli i da bi trofejni stručnjak ovog leta mogao da preuzme "zelene" iz Atine. 

Iako mu je istekao ugovor, Radonjić je više puta nakon kraja sezone govorio da je njegova želja da ostane u Crvenoj zvezdi, ali još nije dogovorio nastavak saradnje sa crveno-belima.

- Ja ću biti konkretan. Što se tiče mene, želja nije sporna, mislim da je sada najbitnije da sada idemo malo da slavimo, pa ćemo videti u narednim danima šta i kako. Još jedanput da ponovim, moja želja nije sporna - rekao je Dejan Radonjić odmah nakon osvajanja titule šampiona Srbije. 

Ipak, osam dana kasnije ipak postaje neizvesno da li će i dalje trajati drugi mandat najtrofejnijeg trenera u Zvezdinoj istoriji, tokom kojeg je prošle i ove sezone doneo po tri trofeja na Mali Kalemegdan.

U klupsku vitrinu je ukupno uneo 15 pehara, a prvi put je preuzeo Zvezdu 2013. Grci masovno prenose vest da Radonjić stiže u Atinu, a naredni dani će doneti potpuni odgovor.

BONUS VIDEO: PEŠIĆ OKUPIO "ORLOVE": Trening reprezentacije Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)