BOBAN MARJANOVIĆ - NAJVEĆI NBA ŠALJIVDŽIJA: Luka Dončić i Bobijeva prozivka pred majstoricu koju će upamtiti (VIDEO)

Novosti online

14. 05. 2022. u 17:53

KOŠARKAŠI Dalasa uspeli su da izjednače plej-of seriju protiv Feniks sansa i izbore se za majstoricu. Oni su na svom parketu savladali pomenuti tim rezultatom 113:86. Zanimljiv detalj desio se tokom, a i nakon samog meča, čiji su vinovnici između ostalog bili balkanski igrači, košarkaši Dalasa, Boban Marjanović i Luka Dončić

БОБАН МАРЈАНОВИЋ - НАЈВЕЋИ НБА ШАЉИВЏИЈА: Лука Дончић и Бобијева прозивка пред мајсторицу коју ће упамтити (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Centar sa Bahama, Deandre Ejton je prilikom zakucavanja preko Dončića zakačio Slovenca laktom u glavu, a onda se nadvio nad njega i gledao ga u želji da ga isprovocira. Arbitri su Dončiću dosudili prekršaj, a Ejtonu dali tehničku zbog zastrašivanja, dok ga zbog lakta nisu kaznili.

Slovenački košarkaš se srušio na zemlju, bio je to bolan udarac, ali kada je otišao do klupe, saigrač Boban Marjanović je uspeo da ga nasmeje.

Dončić je to prokomentarisao na konferenciji za medije posle meča.

- Dobro je što imam veliku i tvrdu glavu pa me ne boli toliko. Vidite, zato govorim da je Bobi najbolji šaljivdžija. Rekao mi je: 'Nadam se da je Ejtonov lakat dobro jer ti je glava tako velika" - otkrio je Dončić uz osmeh.

Prva zvezda ;averiksa još jednom fantastičnom predstavom odvela je ekupu iz Teksasa do pobede. Statistike su bile neverovatne, čak 33 koša, 11 skokova, osam asistencija, četiri ukradene i samo jedna izgubljena lopta.

Feniks će za dva dana ugostiti Dalas, u meču koji će odlučiti ko će u finale konferencije, na noge moćnim Golden Stet voriorsima. 

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna, Jokićev poster na simbolu Beograda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IDEMO KORAK PO KORAK, OČEKUJE NAS VEOMA KVALITETAN TURNIR U PARIZU: Selektorka Maljković u susret Olimpijskim igrama