MESI DOBIO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Arapi ne žale milione na Argentinca

Novosti online

24. 12. 2022. u 09:17

Lionel Mesi je osvajanjem Svetskog kupa u Katar ostvario svoj san.

МЕСИ ДОБИО ПОНУДУ КОЈА СЕ НЕ ОДБИЈА: Арапи не жале милионе на Аргентинца

FOTO: Tanjug/AP

Svojoj bogatoj kolekciji trofeja, dodao je onaj najveći i najvažniji.Danima se ne stišava slavlje širom Argentine, a Mesi je u centru pažnje još od momenta ceremonije kada je dobio poseban ogrtač, popularni "bišt" koji se nosi u službenim prilikama i proslavama u Kataru.

Advokat i član Parlamenta iz Omana Ahmed al Barvani, ponudio je najboljem fudbaleru sveta Lionelu Mesiju milion dolara za arapski bišt, koji je Argentinac dobio na poklon od katarskog šeika Tamima bin Hamad Al Tanija po osvajanju Svetskog prvenstva.

- Čestitam ti osvajanje Mundijala u Kataru. Za bišt, koji si dobio na poklon nudim ti miliona dolara – napisao je Al Barvani na Tviteru.

On je svoju bogatu ponudu objasnio rečima kako želi da taj specijalan komad odeće ostane na Bliskom istoku.

- Bio sam na stadionu „Lusail“ i video trenutak kada šeik daruje Mesija. Taj momenat je pokazao celom svetu da je to naša kultura. Molim da se to nauči. Ukoliko ga vratimo, biće izložen u javnosti kao podsetnik da možemo sve – izjavio je advokat u intervjuu za lokalne medije.

Ponuda je, dakle, na stolu, čeka se samo odgovor Mesija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)