ŠTA RADE ŠAMPIONI SVETA U 6 UJUTRU? O potezu dvojice argentinskih fudbalera bruji ceo svet

Novosti online

19. 12. 2022. u 16:20

Finale Svetskog prvenstva je počelo u 18 časova po lokalnom vremenu. Igralo se dva i po sata, a pa još penali. Onda je na red došlo krunisanje novog prvaka, te proslava sa navijačima.

ШТА РАДЕ ШАМПИОНИ СВЕТА У 6 УЈУТРУ? О потезу двојице аргентинских фудбалера бруји цео свет

FOTO: AP/Tanjug

Nakon toga i radovanje u svlačionici, koje nije bilo kratko, obaveze prema novinarima. I tako redom, pa teško da su fudbaleri Argentine otišli sa Lusail stadiona pre ponoći po katarskom vremenu.

Adrenalin je ključao, puls nije bilo lako smiriti. Mnogo fudbalera kaže da posle velikih utakmica, kako god da se završe, ne mogu da spavaju. A, kakav je tek onda osećaj kada postaneš prvak sveta.

Lisandro Martinez i Kristijan Romero su neki od tih kojima nije bilo do spavanja nakon osvojene titule. A, ni do ludovanja do zore. U šest sati ujutru njih dvojica su igrala – video igricu. Fudbal, naravno.

U kompleksu u kojem je bila smeštena Argentina raspalili su fudbal na televizoru i tako slavili što su postali najbolji na svetu. Alal vera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)