"BRAZIL TE VOLI, VRATI SE JAČI": Legendarni Ronaldo pružio podršku Nejmaru

Tanjug

28. 11. 2022. u 16:24

NEKADAŠNjI brazilski fudbalski reprezentativac Ronaldo pružio je podršku sunarodniku Nejmaru, koji će zbog povrede propustiti preostala dva meča "selesa" na Svetskom prvenstvu u Kataru.

БРАЗИЛ ТЕ ВОЛИ, ВРАТИ СЕ ЈАЧИ: Легендарни Роналдо пружио подршку Нејмару

FOTO: EPA

Fudbaler PSŽ-a je povredio zglob na meču prvog kola grupe G na Mundijalu u Kataru protiv Srbije (2:0), a prema poslednjim informacijama neće igrati na večerašnjem duelu protiv Švajcarske i u petak sa Kamerunom.

- Siguran sam da te većina Brazilaca voli, kao što te i ja volim. Tvoj talenat odveo te tako daleko, tako visoko da ti se dive u svakom delu sveta. Za to postoji razlog, a da bi se dostigao taj nivo, mora da se nosisa puno zavisti i zla - napisao je Ronaldo na društvenim mrežama.

FOTO: AP

On je istakao da će Nejmar da se vrati na teren još jači.

- Uvek će biti ljudi koji će da navijaju protiv tebe. Pišem ti sa razornom snagom protiv verbalnog nasilja: Vrati se jači! Pametniji! Gladan golova! Dobro radiš na terenu i van njega. Ni na sekund nemoj da zaboraviš put kojim si postao idol svetskog fudbala. Brazil te voli! Nejmare, vratićeš se, a neka ti sva mržnja posluži kao dopunsko gorivo - napisao je, između ostalog, prvi čovek Valjadolida.

Podsetimo, Brazil ovog ponedeljka os 17 sati igra protiv Švajcarske u drugom kolu Mundijala u Kataru. Taj meč možete da pratite uživo u tekstualnom prenosu na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)