PAVLOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE MORAO DA IZAĐE: Problem traje još od Brazila, osetio sam da nije sve kako treba

Novosti online

28. 11. 2022. u 15:31

NI posle druge utakmice na Svetskom prvenstvu Srbija nije uspela da slavi, a strelac prvog gola za "orlove" Strahinja Pavlović je zbog povrede morao ranije da napusti teren.

ПАВЛОВИЋ ОТКРИО ЗАШТО ЈЕ МОРАО ДА ИЗАЂЕ: Проблем траје још од Бразила, осетио сам да није све како треба

FOTO: Tanjug/AP

Naša reprezentacija je činilo se imala komfornih 3:1, no poklopilo se da nakon izlaska iz igre fudbalera Salcburga selekcija Kameruna preko Vensana Abubakara i Čupo-Motinga stigne do izjednačenja.

- Imao sam problem sa lakšom povredom još od meča sa Brazilom. Kad smo izašli iz svlačionice, telo se ohladilo i onda sam osetio da nije sve kako treba. Zatražio sam od selektora da me izvede, odmah potom saopštio i da osećam bol. Nadam se da će biti sve u redu za meč sa Švajcarskom. Snimiću povređeno mesto u utorak, videćemo šta je u pitanju - rekao je Pavlović.

Gol na Mundijalu je svakako nešto veliko. Ipak, rezultat je mnogo bitniji. Prvo se treba nadati da će Brazil savladati Švajcarsku, a potom i da će "orlovi" u međusobnom duelu da poraze "sajdžije".

- Fenomenalan je osećaj postići gol na Mundijalu. Hvala i navijačima na ogromnoj podršci, uživali smo i protiv Brazila, ali i Kameruna. Zaslužili su da se raduju sa nama, nadam se da ćemo ih obradovati u narednim izazovima. Samo prvo Brazil da pobedi Švajcarce - zaključio je štoper Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)