SRBIJA I KAMERUN NA "AL DŽANUB" STADIONU: Turbine hlade teren kako bi se izbegla velika vrućina (FOTO)

N. I.

27. 11. 2022. u 12:13

FUDBALERI Srbije sutra od 11 sati igraju drugi meč na Svetskom prvenstvu protiv selekcije Kameruna, a taj meč biće odigran po velikoj vrućini.

СРБИЈА И КАМЕРУН НА АЛ ЏАНУБ СТАДИОНУ: Турбине хладе терен како би се избегла велика врућина (ФОТО)

FOTO: N. I.

Trenutno je 32 stepena u Kataru i velika je vrućina. Ipak, ono što je dobro je to da će naša selekcija sutrašnji meč igrati na stadionu "Al Džanub".

Ipak, na samom terenu neće biti tolika vrućin, pošto će Srbija i afrička selekcija igrati meč na oko 20 stepeni zbog turbina za hlađenje koje se nalaze na obodima terena.

Nema nikakve sumnje da će uslovi više odgovarati Kamerunu koji su navikli da igraju po velikim vrućinama. No, izgovora za "orlove" ne bi smelo da bude.

 

Podsetimo, obe selekcije su poražene u prvom susretu na startu Mundijala. "Orlovi" su izgubili od Brazila (2:0), a "neukrotivi lavovi" od Švajcarske (1:0).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)