LEVANDOVSKI LIJE SUZE RADOSNICE ali ceo svet plače od smeha zbog reakcije ovog Saudijca - nećete verovati šta je uradio (FOTO/VIDEO)

Novosti online

26. 11. 2022. u 17:45

ROBERT LEVANDOVSKI konačno je postigao svoj prvenac na mundijalima, kada je u 82. minutu utakmice Poljska - Saudijska Arabija postigao konačnih 2:0. Taj gol za posledicu je imao neobičnu akciju na tribinama edukejšn siti stadiona. Snimak, do tog momenta navijača Saudijske Arabije, obišao je svet....

ЛЕВАНДОВСКИ ЛИЈЕ СУЗЕ РАДОСНИЦЕ али цео свет плаче од смеха због реакције овог Саудијца - нећете веровати шта је урадио (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Tviter

Koliko mu je ovaj gol značio, pokazao je napadač Barselone kada su ga oblile suze radosnice.

Posle senzacije u meču protiv Argentine, Arabija je poklekla pred Poljskom, za koju je prvi gol postigao Zjelinski, na asitenciju Levandovskog. Između dva gola crveno-belih golman Šćecni odbranio je penal.

Levandosvski je do gola stigao iskoristivši kiks defanzivca "zelenih sokolova" koji je kao poslednji čovek odbraner dozvolio 34-godišnjem napadaču Barselone da mu uzme loptu i rutinski izvrši egzekuciju.

Ali, šou mu je ukrao jedan navijač na tribinama koji je do tog 82. minuta utakmicu posmatrao u zelenom dresu Saudijske Arbije, da bi ga odmah nakon što je Leva zatresao mrežu azijske selekcije skinuo, a ispod se ukazao crveni dres sa brojem 9 i prezimenom "Levandovski" na ležima.

- Neću ni pokušati da vas lažem, ovako nešto bih i ja uradio - bio je jedan od brojnih komentarta na druđtvenim mrežama.

FOTO: Tviter

- Dajte ovom čoveku poljsko državljanstvo po hitnom postupku - dodao je drugi.

Poljskoj je za plasman u drugu fazu dovoljan remi protiv Argentine u poslednjem kolu, a u slučaju da Meksiko remizira sa gaučosima i u poslednjem kolu sa Saudisjkom Arabijom, izabranicima Časlava Minkijeviča bi odgovaro i minimalan poraz u poslednjem kolu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)