KAKVA ODLUKA PIKSIJA! Umesto uobičajenog treninga, "orlove" posle poraza od Brazila čekalo - ovo

Nedeljko Iljukić

25. 11. 2022. u 20:25

SRBIJA i Brazil sastali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a dan nakon tog duela na red je trebalo da dođe uobičajeni trening. Međutim, došavanja na terenu bila su primetno drugačija od dosadašnjih u Kataru.

КАКВА ОДЛУКА ПИКСИЈА! Уместо уобичајеног тренинга, орлове после пораза од Бразила чекало - ово

FOTO: FSS

Podsetimo, Srbija je izgubila od Brazila u Lusailu, pa joj ostaju još dve šanse, protiv Kameruna i Švajcarske, da osvoji bodove za plasman u nokaut fazu.

Selektor Dragan Stojković Piksi je još sinoć nagovestio da neće biti napornog rada na treninzima, jer su utakmice na svaka četiri dana, ali se posle vrlo interesantnog obraćanja koje su na konferenciji za štampu imali Saša Lukić i Strahinja Pavlović - stekao utisak da im je strateg rekao šta je imao da im kaže na temu "poraz od Brazila".

Međutim, stvari su se odvijale drugačije od predviđenog.

Novinari, kao što smo vam već javili, na Mundijalu u Kataru mogu da prisustvuju treninzima samo u 15 uvodnih minuta. I to kada je trening otvoren za javnost". Današnji je bio takav, ali umesto uobičajene igre "ševe", što je jedino, uz lagano dodavanje lopte, što "orlovi" prikazuju predstavnicima medija (pre nego što iza zatvorenih vrata odrade taktičke varijante za naredni meč), ovoga puta se desilo nešto sasvim drugačije:

Dragan Stojković Piksi je punih 20 minuta držao govor igračima, skrećući im pažnju na sve loše i sve dobro što su uradili protiv Brazila.

Tačno 21 minut otkako je počelo obraćanje selektora Srbije, ono je okonačno - i to uz aplauz svih reprezentativaca Srbije.

Sastanak Dragana Stojkovića Piksija i reprezentativaca Srbije / Foto: N. Iljukić

Oni su tada krenuli u lagano zagrevanje, Piksi ostao sa svojim stručnim štabom, a novinari su morali da napuste trening "orlova".

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra sledeći meč protiv Kameruna, u ponedeljak od 11 časova prepodne po našem, srednjoevropskom vremenu. I  tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)