SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ U NESLAVNOM DRUŠTVU: Posle najboljeg tima kola Mundijala, izabrano i najgorih 11

Novosti online

25. 11. 2022. u 14:40

NAPADAČ Brazila Rišarlison obeležio je svojom odličnom igrom poslednji meč prvog kola takmičenja po grupama na Mundijalu u Kataru, a s druge strane se kao možda i najgori na terenu istakao Sergej Milinković Savić. I dok su fudbaleru Totenhema dva gola na ovoj utakmici donela mesto u najboljem timu kola, vezisti Lacija je nevidljivost na terenu donela mesto u timu najvećih razočarenja!

СЕРГЕЈ МИЛИНКОВИЋ САВИЋ У НЕСЛАВНОМ ДРУШТВУ: После најбољег тима кола Мундијала, изабрано и најгорих 11

FOTO: M. Vukadinović

Tim je sastavila italijanska Gazeta, a pored SMS-a u njemu su se našle zvezde svetskog fudbala, poput Levandovskog, Suareza, Tomasa Milera...

– Već neko vreme u dresu Lacija pruža partije ispod svog nivoa. Pravdali su ga i govorili da je glavom već na Mundijalu, ali umesto toga u Kataru smo videli lošu kopiju onog dobro poznatog igrača. Praktično nije ostavio ni traga na terenu – piše Gazeta, a prenosi Meridijanbetsport.

Evo i celog tima, koga bi svaki fudbalski trener rado preuzeo u bilo kojoj ligi sveta, počev od nekada najboljeg golmana Mundijala u Brazilu 2014. Navasa, do "zlatne kopačke" 2010, odnosno srebrene kopačke i lopte 2014. godine, Tomasa Milera:

Kejlor Navas, Natanijel Etkinson, Kristijan Romero, Niko Šloterbek, Anhel di Marija, Leon Gorecka, Papu Gomes, Robert Levandovski, Luis Suarez, Tomas Miler.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)