RIŠARLISON POSLEDNJI ČLAN ELITE: Ovako izgleda tim prvog kola Mundijala

Novosti online

25. 11. 2022. u 14:12

KOMPLETIRANO je prvo kolo Svetskog fudbalskog prvenstva, a zatvorio ga je, briljantnom partijom protiv Srbije, napadač Totenhema i brazilske reprezentacije Rišarlison. On se sa dva gola koja je smestio u mrežu Vanje Milinković-Savića izborio za poslednje mesto u timu prvog kola Mundijala u Kataru.

РИШАРЛИСОН ПОСЛЕДЊИ ЧЛАН ЕЛИТЕ: Овако изгледа тим првог кола Мундијала

Foto AP

Epitet igrača kola mu je izmakao, jer je to zvanje dodeljeno Antoanu Grizmanu iz selekcije Francuske sa ocenom 9 na specijalizovanom sajtu Sofaskor, a ispred njega je bio i Ener Valensija, arhitekta trijumfa Ekvadora nad Katarom koji je dobio ocenu 8,7.

Tim prvog kola u formaciji 4-4-2 izgleda ovako:

Kurtoa (Belgija) – Presijado (Ekvador), Lovren (Hrvatska), Aldervajreld (Belgija), Alba (Španija) – Rabio (Francuska), Saka (Engleska), Grizman (Francuska), Fernandeš (Portugalija) – Valensija (Ekvador), Rišarlison (Brazil).

Francuska, Belgija i Ekvador imaju po dva igrača, a pet zemalja po jednog predstavnika. Jedina ekipa sa igračem u timu kola iako u prvoj rundi nije ostvarila trijumf je Hrvatska koju predstavlja Lovren.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)