HRVATI, SRAM VAS BILO: Sladili se porazu Srbije na nacionalnoj televiziji

Novosti online

24. 11. 2022. u 23:11

FUDBALERI Srbije su poraženi od Brazila 2:0 u prvom kolu "G" grupe Mundijala u Kataru, a pojedini novinari u komšiluku slade se porazom Piksijevih "orlova"

ХРВАТИ, СРАМ ВАС БИЛО: Сладили се поразу Србије на националној телевизији

FOTO: Tanjug/AP

Prvi gol postigao je Rišarlison u 62. minutu, a 11 minuta kasnije sjajnim pogotkom postavio je isti igrač konačnih 2:0.

Hrvatski trener i stručni konsultant HRT-a Nenad Bjelica u emisiji "Qatara" komentarisao je rezultat.

- Poražavajuće je kako je odigrala Srbija, očekivao sam puno više. S obzirom na to kako su igrali u kvalifikacijama, s obzirom na to kakve igrače imaju, ali i s obzirom na to kako su najavljivali ovo takmičenje. Oni su došli da budu svetski prvaci. Srbija nije dobro istrčala nijednu kontru, kad god bi osvojili loptu, nisu imali za to dovoljno kvaliteta - rekao je Bjelica, pa nastavio:

- Prekid je za inferiornu ekipu prilika da se ugrozi protivnik. No Srbija ima dovoljno kvaliteta da Brazil ugrozi i kroz igru. Reprezentacije koje nisu ni blizu Srbije napravile su više. Srbija nije bila u prilici da ugrozi Brazil u skoro 100 minuta. Razočaravajuće - dodao je Bjelica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)