"BRAĆO..." Reprezentacija Rusije se obratila reprezentaciji Srbije pred meč sa Brazilom - i to kako!

Novosti online

24. 11. 2022. u 14:48

SRBIJA i Brazil igraju na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a tim povodom se našim "orlovima" obratila fudbalska reprezentacija Rusije, i to baš pred prvi meč ekipe Dragana Stojkovića Piksija u Kataru.

БРАЋО... Репрезентација Русије се обратила репрезентацији Србије пред меч са Бразилом - и то како!

Foto N. Skenderija

Podsetimo, rat u Ukrajini, ili kako Rusija to naziva, "Specijalna vojna operacija",  uticao je i na sport, pa, primera radi, ruski klubovi i reprezentacije ne mogu da igraju tamičarske međunarodne mečeve.

Reprezentacija Ruske Federacije u fudbalu je, usred kvalifikacija za Mundijal, iz njih izbačena, baš pre nego što je trebalo da zaigra u baražu.

Ipak, "zbornaja komanda" ne sedi skrštenih ruku.

Poslala je poruku podrške našim "orlovima", i to na srpskom jeziku.

- Srećno na Svetskom prvenstvu! Verujemo u vaš uspeh, braćo - objavljeno je na zvaničnom Tviter nalogu ruske fudbalske reprezentacije, i to uz grafičke prikaze zastava Srbije i Rusije, između kojih je srce.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Brazila od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)