"NE SVIĐA MI SE JEDNA STVAR": Bora Milutinović za "Novosti" pred meč Srbije i Brazila

N. Iljukić

24. 11. 2022. u 13:46

Srpski stručnjak Bora Milutinović, koji je sa pet različitih reprezentacija učestvovao na Svetskom fudbalskom prvenstvu govorio je za "Novosti" o meču između "orlova" i Brazila.

НЕ СВИЂА МИ СЕ ЈЕДНА СТВАР: Бора Милутиновић за Новости пред меч Србије и Бразила

Bora Milutinović sa izveštačom NovostiFoto: N. Iljukić

- Ne sumnjam u Piksija i momke. Selektor zna dobro šta treba da radi i kako da se priprema za meč sa Brazilom. Ne sviđa mi se što je baš prva utakmica protiv Brazila na Svetskom prvenstvu.

Podsećanja radi, fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras protiv Brazila, utakmicu prvog kola Grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Utakmica na stadionu Lusail počinje u 20 časova.

Srbija će pod tim imenom treći put igrati na ;Svetskom ;prvenstvu, a ukupno 13. put ako računamo i nastupe u sklopu jugoslovenskih reprezentacija. Srpski tim nije prošao grupnu fazu od 1998. godine.

Reprezentacija je do sada odigrala ukupno 19 utakmica protiv Brazila, pobedila je dva puta, sedam utakmica završeno je remijem, a izgubila je u 10 mečeva.

Poslednji put Srbija i Brazil igrali su krajem juna 2018. godine u grupnoj fazi na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gde je petostruki svetski prvak pobedio sa 2:0 golovima Paulinja i Tijaga Silve.

U drugoj utakmici u Grupi G, Švajcarska će od 11 časova igrati protiv Kameruna.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)